Welkom bij Fysiotherapie Lisanne Vossen
 

Het team     |     Fysiotherapie Lisanne Vossen Brouwhuis Helmond


Ons team

Lisanne van den Heuvel-Vossen (Eigenaar)

Lisanne van den Heuvel-Vossen (Eigenaar)

Specialisaties Algemeen fysiotherapeut | Oedeemtherapeut | Dry needling | Shockwave | Echografie | Osteopatische manipulaties en mobilisaties | Medical taping | Triggerpoint therapie (Mulligan)

Over Mijn naam is Lisanne Vossen en ik ben sinds 2012 werkzaam als algemeen fysiotherapeute en sinds 2014 als oedeemtherapeute. Mijn interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn sport carrière. Ik heb enkele jaren eredivisie gehandbald, alsook bij Jong Oranje mogen spelen. Het contact met mensen, de variatie aan klachten bij (top-)sporters en niet-sporters en het verhelpen van deze klachten zijn aspecten van het beroep wat mij ontzettend aanspreken.

Na de opleiding fysiotherapie heb ik mijn kennisgebied uitgebreid binnen de osteopathie, middels de opleiding osteopathische manipulaties, mobilisaties en weke delen-technieken aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Antwerpen. Daarnaast heb ik een specialisatie “Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (oedeemtherapie) ” en ben ik bevoegd shockwave therapeute.

Aanwezig Maandag en woensdag.

Tom Van Beers

Tom Van Beers

Specialisaties Algemeen fysiotherapeut | Dry needling | Shockwave | Echografie | Medical taping

Over Mijn naam is Tom van Beers, woonachtig in Brouwhuis en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Lisanne Vossen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. De keuze voor deze opleiding heb ik gemaakt, omdat ik veel affiniteit heb met sport.

Verder heb ik een specialisatie in de Echografie, Shockwave en Dry needling. Tot enkele jaren geleden heb ik gevoetbald bij Bruheze, Helmond sport en Rood-Wit Veldhoven. Vanwege een enkelblessure ben ik helaas moeten stoppen met voetballen, maar van 2017 tot en met 2023 ben ik sportverzorger van de selectie van Bruheze geweest.

Aanwezig Dinsdag, donderdag en zaterdag.

Angela Wagemans

Angela Wagemans

Specialisaties Algemeen fysiotherapeut | Oedeemtherapeut | Dry needling | Shockwave | Medical taping

Over Mijn naam is Angela Wagemans, woonachtig in Bakel en sinds 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Lisanne Vossen. Ik ben een algemeen fysiotherapeute met een specialisatie oedeemtherapie. Daarnaast heb ik me verdiept in Dry Needling en Medical Taping en heb ik ervaring opgedaan met aandoeningen zoals NAH (niet-aangeboren hersenletsels), reuma, COPD, spanningshoofdpijn en orthopedische revalidatie. Mijn visie is om het lijf als één geheel te zien en dit ook in ieder onderzoek mee te nemen. Dat wil zeggen, niet alleen de plek van de klachten onder de loep nemen, maar de hele keten om de oorzaak van de klachten te vinden.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het zadel van een van mijn paarden. Door deze passie help ik ook graag andere ruiters en amazones die door lichamelijke blokkades niet alles uit hun training kunnen halen. In 2024 begin ik dan ook aan de opleiding paarden en honden osteopathie.

Aanwezig Maandag, woensdag en vrijdag.

Pedro Pinheiro

Pedro Pinheiro

Specialisaties Algemeen fysiotherapeut | Shockwave | Medical taping

Over Mijn naam is Pedro Pinheiro en ik kom uit Helmond. Ik ben in 2021 begonnen als algemeen fysiotherapeut en heb mij verdiept in Mulligan manuele therapie en vestibulaire revalidatie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Wat ik leuk vind aan mijn vak is, behalve het behandelen van de klacht, het weten wat de patiënt graag weer wilt kunnen doen. Zo wordt aan de hand van reële doelen functioneel aan het herstel gewerkt. Natuurlijk hoort advies om klachten te voorkomen tijdens het uitvoeren van werk en sport hier ook bij.

Ik heb verschillende sporten gedaan in mijn jeugd en heb van daaruit interesse ontwikkeld in het menselijk lichaam in beweging. Hieronder vielen boksen, handballen, fitness, kickboksen, crossfit. Op dit moment doe ik calisthenics. Dat is sterker worden door voornamelijk gebruik te maken van het lichaamsgewicht om dingen te kunnen zoals de human flag.

Aanwezig Donderdag.

Frank Willekes

Frank Willekes

Specialisaties Manuele therapie | dry needling | shockwave

Over Mijn naam is Frank Willekes geboren 1965 in Kloetinge (Zeeland). Na mijn VWO, ben ik, als dienstplichtige, 14 maanden in het leger geweest. Zoals veel jonge mensen wist ik niet wat voor opleiding ik moest kiezen, totdat een vriend van mij, die fysiotherapie studeerde, mij enthousiast maakte voor de studie fysiotherapie.

In 1988 ben ik begonnen in Breda aan de opleiding Fysiotherapie. In 1992 ben ik afgestudeerd en begonnen aan een baan in de Klokkenberg, op de long-en hartafdeling. Na veel omzwervingen en 10 jaar een eigen praktijk in Zundert, ben ik begonnen als docent fysiotherapie bij Fontys in Eindhoven. In 2017 ben ik gestopt als docent en weer in een praktijk gaan werken. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om beter in staat te zijn patiënten te helpen van hun klachten af te komen, waaronder osteopathie, manuele therapie, medische trainingstherapie en dry needling.

Aanwezig Maandag, dinsdag en donderdag.

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map