Welkom bij Fysiotherapie Lisanne Vossen
 

Fysiotherapie Lisanne Vossen in Brouwhuis Helmond. 

Uw therapeut voor shockwave, oedeemtherapie, echografie en dry needling.

 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Helmond en omgeving?

Bij Fysiotherapie Lisanne Vossen in Brouwhuis (Helmond) bent u in goede handen!

Onze praktijk is met name gericht op "1 op 1" behandeling. Een verwijzing is niet nodig en fysiotherapie, oedeemtherapie, alsook shockwave en echografie worden door de meeste zorgverzekeraars betaald uit het aanvullende pakket. DUS GEEN EIGEN RISICO!

Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreide oefenruimte, waar zowel individueel als in groepsverband, al dan niet begeleid door de fysiotherapeut, geoefend kan worden. Door deze aanpak en door de diversiteit aan therapie vormen, zoals nader beschreven op deze site, willen wij ons onderscheiden van de "grotere" praktijken, die veelal "hands-off" werken. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij ook bij u aan huis.

Vanaf 2024 hebben wij géén contract meer met "Zorg en Zekerheid (AZVZ)", "EUcare (Aevitae)" en "ENO (Salland & Zorgdirect)". 

Bij alle andere verzekeraars krijgt u de behandeling 100% vergoed mits u fysiotherapie in de aanvullende verzekering heeft. 

 

Nieuws

Feed

07-01-2024, 13:54

Nieuwe locatie per 8 januari 2024

Vanaf 8 januari 2024 zijn wij te vinden op Hoge Zij 26 in Brouwhuis. Een nieuwe locatie op steenworp afstand van uw oude vertrouwde locatie. Wij zien u graag terug in onze nieuwe praktijk!   Meer


 
E-mailen
Bellen
Map