Welkom bij Fysiotherapie Lisanne Vossen
 

Nieuws


Terug naar overzicht

04-03-2020

Patiënten stop voor oedeemtherapie

Momenteel hebben wij een patiënten stop als het gaat om oedeem patiënten. Voor reguliere fysiotherapie, shockwave en echografie zijn wij nog altijd beschikbaar.
Excuses voor het ongemak.Terug naar overzichtFysiotherapie Lisanne Vossen in Brouwhuis Helmond, uw therapeut voor shockwave, oedeemtherapie, echografie en dry needling.

 Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Helmond en omgeving?

Bij Fysiotherapie Lisanne Vossen in Brouwhuis (Helmond) bent u in goede handen!

Onze praktijk is met name gericht op "1 op 1" behandeling. Een verwijzing is niet nodig en fysiotherapie, oedeemtherapie, alsook shockwave worden door de meeste zorgverzekeraars betaald uit het aanvullende pakket. DUS GEEN EIGEN RISICO!

Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreide oefenruimte, waar zowel individueel als in groepsverband, al dan niet begeleid door de fysiotherapeut, geoefend kan worden. Door deze aanpak en door de diversiteit aan therapie-vormen, zoals nader beschreven op deze site, willen wij ons onderscheiden van de "grotere" praktijken, die veelal "hands-off" werken. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, dan komen wij ook bij u aan huis.

 

Wij zijn aangesloten bij alle ziektekosten verzekeraars! 

 
 
 
 
Kaart
E-mail